Od słodu po kufel

3 Dni

Podróż przez browarnicze dziedzictwo

Co zobaczymy?

  • Żywiec: Pałac Habsburgów („Nowy Zamek”), Zabytkowy park pałacowy, Muzeum Browaru w Żywcu (kapsuła czasu, labirynt historii, pokaz palenia słodu, część produkcyjna, degustacja, zakupy gadżetów),
  • Rejs statkiem po Jeziorze Żywieckim,
  • Węgierska Górka: ognisko z pieczeniem kiełbasek, spacer nad Bulwarem nad Solą,
  • Wieprz: Browar Pinta i Pinta Barrel Brewing – zwiedzanie z przewodnikiem i degustacja,
  • Milówka: Muzeum „Stara Chałupa” (XVIII w., Szlak Architektury Drewnianej) i pokaz dawnych zajęć gospodarskich, spacer deptakiem.

TRASA: Żywiec – Węgierska Górka – Wieprz – Milówka


Świadczenia:

  • Przejazd autokarem
  • 3 noclegi w hotelu
  • Wyżywienie: 2 śniadania, 1 obiadokolacje, 1 ognisko z pieczeniem kiełbasek (w ramach obiadokolacji)
  • Opieka pilota
  • Ubezpieczenie NNW
  • TFG
  • TFP

UWAGA: cena nie obejmuje biletów wstępu, opłaty klimatycznej oraz opłaty lokalnych przewodników.


Zadzwoń i zapytaj o ofertę:

  • Hotel / Ośrodek
  • Autokar
Przewijanie do góry